Kolejny sukces Zespołu Szkół nr 2
Lista zakwalifikowanych uczniów
Lista zakwalifikowanych nauczycieli
Lista zakwalifikowanych uczniów do rekrutacji
Warmia - Masuria, Umbria, Dalmatia – warsztaty kulinarne Spoleto 19-29.04.2017r.
Zaczynamy warsztaty w ramach projektu Erasmus Warmia-Masuria, Umbria, Dalmatia-flavours of regions 4.10-14.10.2017r.
Zajecia warsztatowe w Pomorskiej Akademii Kulinarnej w Gdańsku-07.10.2017r.
Warsztaty kulinarne w Gospodarstwie Agroturystycznym "Tusinek" Rozogi - 10.10.2017r.
Spotkania z językiem polskim
Spotkania kulturowe na Szlaku Polskiej Historii
Podsumowanie warsztatów w Polsce w ramach projektu Erasmus
Konferencja podsumowująca projekt Erasmus + „Warmia-Mazury, Umbria, Dalmacja – smaki regionów” - 24.05.2018r.
Książka Kucharska / Cookery Book
Słownik Kucharski / Cooking Dictionary
Lista zakwalifikowanych uczniów
Lista zakwalifikowanych nauczycieli
Lista zakwalifikowanych uczniów do rekrutacji
Warmia - Masuria, Umbria, Dalmatia – warsztaty kulinarne Spoleto 19-29.04.2017r.
Zaczynamy warsztaty w ramach projektu Erasmus Warmia-Masuria, Umbria, Dalmatia-flavours of regions 4.10-14.10.2017r.
Zajecia warsztatowe w Pomorskiej Akademii Kulinarnej w Gdańsku-07.10.2017r.
Warsztaty kulinarne w Gospodarstwie Agroturystycznym "Tusinek" Rozogi - 10.10.2017r.
Spotkania z językiem polskim
Spotkania kulturowe na Szlaku Polskiej Historii
Podsumowanie warsztatów w Polsce w ramach projektu Erasmus
Konferencja podsumowująca projekt Erasmus + „Warmia-Mazury, Umbria, Dalmacja – smaki regionów” - 24.05.2018r.
Książka Kucharska / Cookery Book
Słownik Kucharski / Cooking Dictionary