BIPDeklaracja dostępnościKontakt
menu

Wymagania edukacyjne

2025-04-18 14:02:50 (ost. akt: 2025-04-28 17:14:41)

LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

klasa 1
Biznes i zarządzanie
Chemia
Edukacja dla bezpieczeństwa
Filozofia - LO edukacja dietetyczna
Filozofia - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Fizyka
Geografia
Historia
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne

klasa 2
Biologia poziom rozszerzony - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Biologia - LO edukacja dietetyczna
Biznes i zarządzanie
Chemia
Fizyka - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Fizyka - LO edukacja dietetyczna
Geografia
Historia i teraźniejszość - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Historia i teraźniejszość - LO edukacja dietetyczna
Historia
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne

klasa 3
Biologia poziom rozszerzony - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Biologia - LO edukacja dietetyczna
Chemia poziom rozszerzony
Fizyka - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Fizyka - LO edukacja dietetyczna
Geografia
Historia
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Podstawy przedsiębiorczości
Wychowanie fizyczne
Nutrikosmetyka
Wizaż i kreowanie wizerunku
Podstawy dietetyki


klasa 4
Biologia
Chemia
Historia
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne



TECHNIKUM

klasa 1
Biologia poziom podstawowy
Biologia poziom rozszerzony
Biznes i zarządzanie
Edukacja dla bezpieczeństwa
Filozofia kl. I TOT
Filozofia kl. I TŻiUG
Geografia poziom podstawowy
Geografia poziom rozszerzony
Historia
Język niemiecki kl. I TŻiUG
Język niemiecki kl. I TOT
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Matematyka
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydawanie dań z surowców roślinnych kl. I TŻiUG


klasa 2
Biologia poziom podstawowy
Biologia poziom rozszerzony
Biznes i zarządzanie
Geografia poziom podstawowy
Geografia poziom podstawowy
Geografia poziom rozszerzony
Historia
Historia kl. II TŻiUG i II TOT
Historia i teraźniejszość
Informatyka
Język niemiecki
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie dań z surowców zwierzęcych kl. II TŻiUG
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna
Kształcenie zawodowe - Usługi żywieniowe w hotelarstwie


klasa 3
Biologia kl. III TŻiUG
Chemia
Fizyka kl. III TH
Fizyka kl. III TOT
Fizyka kl. III TŻiUG
Geografia poziom rozszerzony
Historia
Historia kl. III TŻiUG i III TOT
Historia i teraźniejszość
Historia i teraźniejszość kl. III TŻiUG i III TOT
Informatyka
Język niemiecki kl. III TŻiUG, III TH i III TOT
Język niemiecki kl. III TH i kl. III TOT
Język niemiecki kl. III TŻiUG
Język polski
Matematyka kl. III TH
Matematyka
Podstawy przedsiębiorczości
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Informatyka w gastronomii
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydawanie dań dietetycznych i kuchni różnych narodów
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydawanie wyrobów cukierniczych


klasa 4
Biologia kl. IV TŻiUG
Chemia
Fizyka kl. IV TH/TOT
Fizyka kl. IV TŻiUG
Geografia poziom rozszerzony
Historia
Język niemiecki kl. IV TH/TOT i IV TŻiUG
Język niemiecki kl. IV TH/TOT
Język niemiecki kl. IV TŻiUG
Język polski
Matematyka
Wiedza o społeczeństwie
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Planowanie produkcji gastronomicznej



klasa 5
Biologia kl. V TŻiUG
Geografia kl. V TOT
Historia kl. V TOT
Historia kl. V TŻiUG
Język niemiecki kl. V TŻiUG
Język niemiecki kl. V TOT
Język polski
Matematyka
Matematyka kl. V TŻiUG
Matematyka kl. V TOT
Wiedza o społeczeństwie kl. V TŻiUG
Wiedza o społeczeństwie kl. V TOT
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe


BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA

klasa 1
Biologia
Biznes i zarządzanie
Chemia
Edukacja dla bezpieczeństwa
Historia
Informatyka
Informatyka
Język polski
Matematyka kl. I BC
Matematyka kl. I BK
Matematyka kl. I BKe
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Obsługiwanie gości
Kształcenie zawodowe - Podstawy gastronomii kl. I BKe
Kształcenie zawodowe - Podstawy obsługi gości
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydanie dań kl. I BKe


klasa 2
Biologia
Chemia
Historia
Język polski
Matematyka kl. II BC
Matematyka kl. II BKe
Matematyka kl. II WB
Matematyka kl. II BK
Kompetencje personalne i społeczne
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. II BK
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. II BC i II BKe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie potraw i napojów w części handlowo-usługowej zakładu gastronomicznego


klasa 3
Biologia
Biologia kl. III BK
Chemia
Historia
Język polski
Kompetencje personalne i społeczne
Matematyka kl. III BK1
Matematyka kl. III BK2
Matematyka kl. III BCK
Matematyka kl. III WB
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydanie wyrobów cukierniczych
Kształcenie zawodowe - Rzeźbienie w owocach i warzywach
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. III BCK