LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
klasa 1
Biznes i zarządzanie
Biologia kl. I LOd
Biologia kl. I LOk
Chemia
Edukacja dla bezpieczeństwa
Filozofia
Fizyka
Geografia
Historia kl. I LOd
Historia kl. I LOk
Informatyka
Język niemiecki
Język polski
Matematyka kl. I LOk
Matematyka kl. I LOd
Wychowanie fizyczne
klasa 2
Biologia poziom rozszerzony
Biologia
Biznes i zarządzanie
Chemia
Fizyka
Geografia
Edukacja obywatelska
Historia
Informatyka
Język niemiecki
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
klasa 3
Biologia kl III LOk
Biologia kl. III LOd
Chemia - LO edukacja dietetyczna
Fizyka - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Fizyka
Geografia
Historia
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język polski
Matematyka kl. III LOd
Matematyka kl. III LOk
Wychowanie fizyczne
Nutrikosmetyka
Wizaż i kreowanie wizerunku
Podstawy dietetyki
klasa 4
Biologia kl. IV LOd
Biologia kl. IV LOk
Chemia - LO edukacja dietetyczna
Chemia - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Historia
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
TECHNIKUM
klasa 1
Biologia kl. I TH/TOT
Biologia kl. I TŻ cz. 1
Biologia kl. I TŻ cz. 2
Biznes i zarządzanie
Edukacja dla bezpieczeństwa
Geografia poziom rozszerzony kl. I TH/TOT
Geografia poziom podstawowy kl. I TŻ
Geografia poziom podstawowy kl. I TŻ
Historia
Język niemiecki poziom podstawowy kl. I TŻ
Język niemiecki poziom rozszerzony kl. I TŻ
Język polski
Matematyka - kl. I TH/TOT
Matematyka kl. I TŻ
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Podstawy gastronomii kl. I TŻ
Przygotowanie i wydawanie dań z surowców roślinnych kl. I TŻiUG
Rezerwowanie imprez i usług turystycznych kl. I TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. I TOT
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. I TOT
Projektowanie imprez i usług turystycznych kl. I TOT
klasa 2
Biologia poziom podstawowy
Biologia poziom rozszerzony
Biznes i zarządzanie
Geografia poziom podstawowy kl. II TŻ
Geografia poziom rozszerzony kl. II TOT
Historia
Historia
Edukacja obywatelska
Informatyka
Język niemiecki
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie dań z surowców zwierzęcych kl. II TŻiUG
Komunikacja interpersonalna kl. II TOT
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. II TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. II TOT
klasa 3
Biologia kl. III TŻ
Chemia
Fizyka
Geografia poziom rozszerzony kl. III TH i III TOT
Historia kl. III TŻ i III TOT
Historia kl. III TH
Historia i teraźniejszość kl. III TŻ i III TH
Historia i teraźniejszość kl. III TOT
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język polski
Matematyka kl. III TH i III TOT
Matematyka kl. III TŻ
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Informatyka w gastronomii
Przygotowanie i wydawanie dań dietetycznych i kuchni różnych narodów
Przygotowanie i wydawanie wyrobów cukierniczych
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. III TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. III TOT
Projektowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Projektowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Rezerwowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Rezerwowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
 
klasa 4
Biologia kl. IV TŻ
Chemia
Fizyka
Geografia poziom rozszerzony kl. IV TOT
Historia kl. IV TH
Historia kl. IV TŻ i IV TOT
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka - kl. IV TOT
Matematyka kl. IV TŻ
Matematyka - kl. IV TH
Wiedza o społeczeństwie
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Planowanie żywienia w usługach gastronomicznych kl. IV TŻ
Prowadzenie usług gastronomicznych kl. IV TŻ
Animacja czasu wolnego kl. IV TOT
Sprzedaż imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Sprzedaż imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Rozliczanie imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Rozliczanie imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Realizacja imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Realizacja imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Organizowanie informacji turystycznej kl. IV TOT
klasa 5
Biologia kl. V TŻ
Geografia poziom rozszerzony
Historia
Język niemiecki kl. V TŻiUG
Język niemiecki kl. V TOT
Język polski
Matematyka
Matematyka kl. V TŻ
Matematyka kl. V TH/TOT
Wiedza o społeczeństwie
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Prowadzenie usług gastronomicznych kl. V TŻ
Usługi baristyczne kl. V TŻ
Realizacja imprez i usług turystycznych kl. V TOT
Rozliczanie imprez i usług turystycznych kl. V TOT
Sprzedaż imprez i usług turystycznych kl. V TOT
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
klasa 1
Biologia
Biznes i zarządzanie
Chemia
Edukacja dla bezpieczeństwa
Historia
Informatyka
Informatyka
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Obsługiwanie gości
Kształcenie zawodowe - Podstawy gastronomii kl. I BKe
Kształcenie zawodowe - Podstawy obsługi gości
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydanie dań kl. I BKe
klasa 2
Biologia
Chemia
Historia
Edukacja obywatelska
Język polski
Matematyka kl. II BCKel
Matematyka kl. II BKuch
Kompetencje personalne i społeczne
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Podstawy obsługi gości kl. II BKel
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. II BK
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. II BC i II BKe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie potraw i napojów w części handlowo-usługowej zakładu gastronomicznego
klasa 3
Biologia
Biologia kl. III BK
Chemia
Historia
Język polski
Kompetencje personalne i społeczne
Matematyka
Matematyka kl. III BSK i III BSC
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Podstawy obsługi gości kl. III BKel
Obsługiwanie gości kl. III BKel
Rozliczanie usług kelnerskich kl. III BKel
Usługi baristyczne kl. III BKel
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydanie wyrobów cukierniczych
Kształcenie zawodowe - Rzeźbienie w owocach i warzywach
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. III BCK
		klasa 1
Biznes i zarządzanie
Biologia kl. I LOd
Biologia kl. I LOk
Chemia
Edukacja dla bezpieczeństwa
Filozofia
Fizyka
Geografia
Historia kl. I LOd
Historia kl. I LOk
Informatyka
Język niemiecki
Język polski
Matematyka kl. I LOk
Matematyka kl. I LOd
Wychowanie fizyczne
klasa 2
Biologia poziom rozszerzony
Biologia
Biznes i zarządzanie
Chemia
Fizyka
Geografia
Edukacja obywatelska
Historia
Informatyka
Język niemiecki
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
klasa 3
Biologia kl III LOk
Biologia kl. III LOd
Chemia - LO edukacja dietetyczna
Fizyka - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Fizyka
Geografia
Historia
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język polski
Matematyka kl. III LOd
Matematyka kl. III LOk
Wychowanie fizyczne
Nutrikosmetyka
Wizaż i kreowanie wizerunku
Podstawy dietetyki
klasa 4
Biologia kl. IV LOd
Biologia kl. IV LOk
Chemia - LO edukacja dietetyczna
Chemia - LO edukacja kosmetologia i wizaż
Historia
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom podstawowy
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
TECHNIKUM
klasa 1
Biologia kl. I TH/TOT
Biologia kl. I TŻ cz. 1
Biologia kl. I TŻ cz. 2
Biznes i zarządzanie
Edukacja dla bezpieczeństwa
Geografia poziom rozszerzony kl. I TH/TOT
Geografia poziom podstawowy kl. I TŻ
Geografia poziom podstawowy kl. I TŻ
Historia
Język niemiecki poziom podstawowy kl. I TŻ
Język niemiecki poziom rozszerzony kl. I TŻ
Język polski
Matematyka - kl. I TH/TOT
Matematyka kl. I TŻ
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Podstawy gastronomii kl. I TŻ
Przygotowanie i wydawanie dań z surowców roślinnych kl. I TŻiUG
Rezerwowanie imprez i usług turystycznych kl. I TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. I TOT
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. I TOT
Projektowanie imprez i usług turystycznych kl. I TOT
klasa 2
Biologia poziom podstawowy
Biologia poziom rozszerzony
Biznes i zarządzanie
Geografia poziom podstawowy kl. II TŻ
Geografia poziom rozszerzony kl. II TOT
Historia
Historia
Edukacja obywatelska
Informatyka
Język niemiecki
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie dań z surowców zwierzęcych kl. II TŻiUG
Komunikacja interpersonalna kl. II TOT
Usługi żywieniowe w hotelarstwie
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. II TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. II TOT
klasa 3
Biologia kl. III TŻ
Chemia
Fizyka
Geografia poziom rozszerzony kl. III TH i III TOT
Historia kl. III TŻ i III TOT
Historia kl. III TH
Historia i teraźniejszość kl. III TŻ i III TH
Historia i teraźniejszość kl. III TOT
Informatyka
Język niemiecki poziom podstawowy
Język polski
Matematyka kl. III TH i III TOT
Matematyka kl. III TŻ
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Informatyka w gastronomii
Przygotowanie i wydawanie dań dietetycznych i kuchni różnych narodów
Przygotowanie i wydawanie wyrobów cukierniczych
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Kalkulowanie kosztów imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. III TOT
Obsługa informatyczna w turystyce kl. III TOT
Projektowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Projektowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Rezerwowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
Rezerwowanie imprez i usług turystycznych kl. III TOT
klasa 4
Biologia kl. IV TŻ
Chemia
Fizyka
Geografia poziom rozszerzony kl. IV TOT
Historia kl. IV TH
Historia kl. IV TŻ i IV TOT
Język niemiecki poziom rozszerzony
Język polski
Matematyka - kl. IV TOT
Matematyka kl. IV TŻ
Matematyka - kl. IV TH
Wiedza o społeczeństwie
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Planowanie żywienia w usługach gastronomicznych kl. IV TŻ
Prowadzenie usług gastronomicznych kl. IV TŻ
Animacja czasu wolnego kl. IV TOT
Sprzedaż imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Sprzedaż imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Rozliczanie imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Rozliczanie imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Realizacja imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Realizacja imprez i usług turystycznych kl. IV TOT
Organizowanie informacji turystycznej kl. IV TOT
klasa 5
Biologia kl. V TŻ
Geografia poziom rozszerzony
Historia
Język niemiecki kl. V TŻiUG
Język niemiecki kl. V TOT
Język polski
Matematyka
Matematyka kl. V TŻ
Matematyka kl. V TH/TOT
Wiedza o społeczeństwie
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Prowadzenie usług gastronomicznych kl. V TŻ
Usługi baristyczne kl. V TŻ
Realizacja imprez i usług turystycznych kl. V TOT
Rozliczanie imprez i usług turystycznych kl. V TOT
Sprzedaż imprez i usług turystycznych kl. V TOT
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
klasa 1
Biologia
Biznes i zarządzanie
Chemia
Edukacja dla bezpieczeństwa
Historia
Informatyka
Informatyka
Język polski
Matematyka
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Kształcenie zawodowe - Obsługiwanie gości
Kształcenie zawodowe - Podstawy gastronomii kl. I BKe
Kształcenie zawodowe - Podstawy obsługi gości
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydanie dań kl. I BKe
klasa 2
Biologia
Chemia
Historia
Edukacja obywatelska
Język polski
Matematyka kl. II BCKel
Matematyka kl. II BKuch
Kompetencje personalne i społeczne
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Podstawy obsługi gości kl. II BKel
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. II BK
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. II BC i II BKe
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie potraw i napojów w części handlowo-usługowej zakładu gastronomicznego
klasa 3
Biologia
Biologia kl. III BK
Chemia
Historia
Język polski
Kompetencje personalne i społeczne
Matematyka
Matematyka kl. III BSK i III BSC
Wychowanie fizyczne
Kształcenie zawodowe
Podstawy obsługi gości kl. III BKel
Obsługiwanie gości kl. III BKel
Rozliczanie usług kelnerskich kl. III BKel
Usługi baristyczne kl. III BKel
Kształcenie zawodowe - Przygotowanie i wydanie wyrobów cukierniczych
Kształcenie zawodowe - Rzeźbienie w owocach i warzywach
Kształcenie zawodowe - Komunikacja interpersonalna kl. III BCK
 Zespół Szkół Nr 2 im. Jędrzeja Śniadeckiego w Szczytnie serwis oficjalny
		        	Zespół Szkół Nr 2 im. Jędrzeja Śniadeckiego w Szczytnie serwis oficjalny
		        















 
				 
				 
				