Kwalifikacje:
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: biologia, j. obcy
Czas trwania nauki: 5 lat
Źródło: Kanał YouTube Ministerstwa Edukacji Narodowej
Więcej informacji o zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: biologia, j. obcy
Czas trwania nauki: 5 lat
Źródło: Kanał YouTube Ministerstwa Edukacji Narodowej
Więcej informacji o zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Klasa objęta patronatem przez
Wydział Nauki o Żywności
Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
Wydział Nauki o Żywności
Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.
